From Us, To You :)

Assalamualaikum w.b.t to all.

Alhamdulillah, this blog is officially released on last 7th January 2012 as planned. And thanks to Allah, everything's going smoothly. Following the flow.

For those who comes and visit us here, giving us your support, big thanks to you too. Jangan malu, jangan segan untuk tinggalkan komen2 anda di petak komen, atau anda boleh saja klik suggestion box di bahagian atas sebelah kanan window untuk tinggalkan pesanan anda di sana.

We are trying our best to ensure all of our readers satisfied with all our writings. We are not perfect, that's the fact. When you guys happy, then we will be happy, that's for sure.

Keep on supporting us.

Sesungguhnya segala yang baik datangnya dari Allah, segala yang kurang adalah dari kami sendiri.

May Allah bless all of us and grant us happiness here and here After, insyaAllah.

Regards, 7 street writers. :)

Friday, 10 February 2017

Pre-Order Antologi Cerpen Setulus Kasih Buatmu






 💸 50% dari hasil jualan antologi ini akan disumbangkan ke rumah anak yatim.
📖 Print on demand.
💵 Harga RM25.
📱 Boleh pm fb Afifah Yusof untuk membeli.
🔊 Pre-order hingga 17 Febuari 2017

10 penulis bergabung menyiapkan sebuah antologi yang diberi tajuk Setulus Kasih Buatmu.
Selama 1 Tahun 6 Bulan, akhirnya dapat jugak cetak antologi ni lepas melalui pelbagai laluan semak-samun 😂

Selama 6 tahun menjadi penulis online, ini buah tangan pertama ke versi cetak dengan menggunakan nama pena Waisya Carissa. Masa mula menulis dulu guna Wild Cherry sebab tak tahu nak letak nama apa. Ekeke.
Alhamdulillah. Walaupun baby kongsi je, jadilah sementara nak kaut balik semangat menulis.

Senarai Tajuk Cerpen.

1. Aku, Creme Brulee dan Sarah Amalina- Fathi
2. Bukan Dia Seorang- Nuriffa
3. Bukan Yang Sempurna- Hazlina Hussin
4. Kalau Dah Jodoh Kita- Asyu Asyura
5. Kekasih Abadi- Nureen Ahmad
6. Love You Till Jannah- Ct Roxalynna
7. Love You, Dr. Vampire- Naurah Hazwani
8. Seketika Di Sini- Farisha Imani
9. Suamiku Kasanova?- Waisya Carissa
10. Tuan Azman Legacy- Jasmine

#preorder
#projekamal
#antologisetuluskasihbuatmu
#limitededition


2 comments:

  1. Hai, saya berminat nak beli tapi tiada akaun fb. Boleh dapatkan email untuk contact? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai afiqah. Ni emel WC

      mydreamland25@gmail.com

      Delete

 
;