From Us, To You :)

Assalamualaikum w.b.t to all.

Alhamdulillah, this blog is officially released on last 7th January 2012 as planned. And thanks to Allah, everything's going smoothly. Following the flow.

For those who comes and visit us here, giving us your support, big thanks to you too. Jangan malu, jangan segan untuk tinggalkan komen2 anda di petak komen, atau anda boleh saja klik suggestion box di bahagian atas sebelah kanan window untuk tinggalkan pesanan anda di sana.

We are trying our best to ensure all of our readers satisfied with all our writings. We are not perfect, that's the fact. When you guys happy, then we will be happy, that's for sure.

Keep on supporting us.

Sesungguhnya segala yang baik datangnya dari Allah, segala yang kurang adalah dari kami sendiri.

May Allah bless all of us and grant us happiness here and here After, insyaAllah.

Regards, 7 street writers. :)

Monday, 10 February 2014

Separuh Hati Untukmu 16 Di P2U



Assalamualaukum w.b.t 
Lama sungguh belog bersawang. Tak ada cerita baru nak letak pun.
WC cuma nak bagitahu enovel Seiras a.k.a Kaulah Pelengkap Hatiku a.k.a Separuh Hati Untukmu Bab 16 tiba-tiba dah muncul kat P2U. Hantarnya tahun lepas, hari ni baru up.
Tapi cerita tu mesti dah basi en sebab lama sangat dan ada yang dah pernah baca kat belog WC.

Tapi WC tetap nak share link kat sini jugak.
KLIK DI SINI untuk membaca.

No comments:

Post a Comment

 
;